De Skûtsjekrant is een begrip in de wereld van skûtsjesilers en liefhebbers. Van schippers, fokkenisten, lierenmannen, zwaardenvrouwen, peilers en roefpoezen, voordekkers en adviseurs, kortom, voor iedereen die het skûtsjesilen een warm hart toedraagt.

Voor iedereen

Of je nu in Fryslân woont of ergens anders in Nederland, de Skûtsjekrant wil je lezen. Boordevol nieuws over skûtsjes, schippers en wedstrijden, techniek en tactiek, maar ook met de laatste veranderingen binnen organisaties en de regelgeving. Over zeilformules, coating en lakken, rondhout, grootzeil en fok. Maar ook met interessante reportages over bedrijven en interviews met mensen uit de hele watersportbranche.

Grote oplage

Verschijnt in een oplage van minimaal 20.000 exemplaren in april bij de opening van het watersportseizoen en in een oplage van maar liefst 65.000 in de zomer vooraf aan de kampioenschappen van SKS en IFKS. De skûtsjekrant is gratis af te halen bij de meeste Poeisz-filialen in Fryslân, maar ook bij onder meer VVV’s, ANWB-winkels en bedrijven die logischerwijs een link hebben met het skûtsjesilen. En natuurlijk bij je favoriete skûtsje. Kun je geen exemplaar bemachtigen? Laat het even weten en wij zorgen dat je je favoriete krant alsnog thuiskrijgt.

 

ERROR: There is no book with ID skûtsjekrant_voorjaar_2018_(8)