De Skûtsjekrant is een begrip in de wereld van skûtsjesilers en liefhebbers. Als je het skûtsjesilen een warm hart toedraagt, lees je de Skûtsjekrant. Driemaal per jaar kun je hem gratis bij alle betere watersportzaken afhalen. Maar ook bij de Poeiszfilialen in het Friese Merengebied, de diverse deelnemers van het skûtsjesilen, de VVV’s, jachtwerven, jachthavens en zeilscholen. Mis niks van het laatste nieuws en volg ons ook via www.skutsje.nl.

Voor iedereen

Of je nu in Fryslân woont of ergens anders in Nederland, de Skûtsjekrant wil je lezen. Drie keer per jaar verschijnt hij: in het voorjaar, de zomer én in de winter. Boordevol nieuws over skûtsjes, schippers en wedstrijden, techniek en tactiek, maar ook met de laatste veranderingen binnen organisaties en de regelgeving. Over zeilformules, coating en lakken, rondhout, grootzeil en fok. Maar ook met interessante reportages over bedrijven en interviews met mensen uit de hele watersportbranche. Alles voorzien van prachtige foto’s, gemaakt door dé skûtsjefotograaf bij uitstek: Tom Coehoorn.

Grote oplage

Verschijnt in een oplage van minimaal 15.000 exemplaren in april bij de opening van het watersportseizoen en in een oplage van maar liefst 65.000 in de zomer vooraf aan de kampioenschappen van SKS en IFKS. De skûtsjekrant is gratis af te halen bij de meeste Poeisz-filialen in Fryslân, maar ook bij onder meer VVV’s, ANWB-winkels en bedrijven die logischerwijs een link hebben met het skûtsjesilen. En natuurlijk bij je favoriete skûtsje. Kun je geen exemplaar bemachtigen? Laat het even weten en wij zorgen dat je je favoriete krant alsnog thuiskrijgt.