Fryslân Markant is het magazine voor iedereen die van Fryslân houdt. Over alles wat Fryslân bijzonder maakt en markant. Met ieder kwartaal interessante artikelen die inspelen op de actualiteit. En over bekende en minder bekende pareltjes uit de Friese natuur. Daarnaast in iedere editie ruimschoots aandacht voor de Friese taal en literatuur, over nieuwe nieuwe boeken en bundels, nominaties en literaire prijzen.

Leuk en lekker!

Verder houden we je op de hoogte van wat er te beleven is in musea en theaters. Want in Fryslân is zoveel te beleven, ook, of misschien wel juist, als het geen LF2018 is. En omdat we houden van alles wat lekker en goed is, vind je in iedere Fryslân Markant verrassende streekproducten. Groente en fruit, vlees en vis, maar ook bier en wijn. Lekker, gezond, lokaal en duurzaam.

Gratis!

De Fryslân Markant is gratis. Je kunt hem afhalen bij onder meer alle filialen van Poiesz, Boekhandel Van der Velde, Het Witte Boekhuis in Bolsward en Workum, de Afûk, Tresoar, Friese Producten, Streekwinkel Priuw en de Lektuurhal in Leeuwarden. Bij Museum Dr888, Museum Heerenveen, Museum Martena Franeker, galerie Koopmans in Earnewâld, Galerie Bloemrijk VertrouwenGBV Kunst en Concertzaal Aldtsjerk, Agra Totaal Berltsum en nog vele andere musea, galerieën, streekboeren in de provincie. Kun je niet wachten totdat de nieuwe Fryslan Markant klaar is? Volg het magazine dan via www.skutsje.nl, of via www.uitgeverijpenn.nl. Al tijdens het productieproces plaatsen wij regelmatig een tijdelijke versie.