Elk kwartaal verschijnt het blad Fryslân Markant. Markant, dus net even anders dan anders. Met interessante, maar vlotte artikelen over alles wat Fryslân uniek maakt. Met geregeld een speciale editie die de focus legt op één bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld de jaarlijkse editie ‘Waardig Afscheid’, dat helemaal gericht is op de uitvaart, vol lezenswaardige artikelen over wat handig is om te weten, wat vroeger gebruikelijk was en hoe het er nu aan toe gaat. Geen commerciële verhalen, maar pure human interest. Een mustread, ook als je de dood nog als een ver-van-mijn-bed-show beschouwt.

Veelzijdig

Fryslân Markant heeft de focus op samen duurzaam leven en ieder kwartaal is er vast aandacht voor de lekkerste streekproducten, musea, wonen, werken en recreatie, Friese literatuur en natuurlijk het landschap. Fraaie reportages over natuur en evenementen, interessante exposities in de diverse musea in de provincie en het laatste nieuws als het gaat om literaire prijzen en nominaties, nieuw verschenen poëzie en proza en een literaire agenda.

Met ruime aandacht voor mens en ambacht en daarmee een heerlijk leesblad, waarin de tijd en ruimte genomen wordt die in een dagblad veel minder voorhanden is.

Gratis!

Fryslân Markant verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren en de zomereditie zelfs in een oplage van 15.000 exemplaren. Het magazine is gratis af te halen bij de Friese musea, de Afûk, de diverse toeristenbureaus, de afhaalpunten van de streekboer, diverse delicatessenzaken, de lectuurhal en nog veel meer adressen, die op de website www.fryslanmarkant.nl te vinden zijn. En neem anders even contact op met de uitgeverij, wij helpen je graag verder.

 

Kijk hier voor de meest actuele online-editie.